Activiteiten Aspiranten

De zaterdagnamiddag van hun leven

02/01/2021
Geen scouts
Gelukkig nieuwjaar! We zien elkaar volgende week terug!
09/01/2021
Online activiteit via TEAMS
Afspraak in teams om 14u.
16/01/2021
Online activiteit via TEAMS
Afspraak in TEAMS om 14u.
23/01/2021
Back to sea scouting!
De eerste jaars Aspiranten (6e leerjaar) mogen meedoen met de activiteiten van de Welpen: In de schoenen van Picasso. De tweede jaars Aspiranten mogen meedoen met de online activiteit van de Verkenners-Gidsen via ZOOM.
30/01/2021
Back to sea scouting!
De eerste jaars Aspiranten (6e leerjaar) mogen meedoen met de activiteiten van de Welpen: Het Plastisch Chirurgie spel. De tweede jaars Aspiranten mogen meedoen met de online activiteit van de Verkenners-Gidsen via ZOOM.
06/02/2021
Tijd om ons uit te leven!
De eerste jaars Aspiranten (6e leerjaar) mogen meedoen met de activiteiten van de Welpen: Leiding vs. Welpen vs. Aspiranten De tweede jaars Aspiranten mogen meedoen met de online activiteit van de Verkenners-Gidsen via ZOOM.
13/02/2021
Time to cook
De eerste jaars Aspiranten (6e leerjaar) mogen meedoen met de activiteiten van de Welpen: Cupido junior chefs. De tweede jaars Aspiranten mogen meedoen met de online activiteit van de Verkenners-Gidsen via ZOOM.
20/02/2021
Pesten = NIET OK!
De eerste jaars Aspiranten (6e leerjaar) mogen meedoen met de activiteiten van de Welpen: Antipestspel. De tweede jaars Aspiranten mogen meedoen met de online activiteit van de Verkenners-Gidsen via ZOOM.
27/02/2021
Proevenwerking
De eerste jaars Aspiranten (6e leerjaar) werken vandaag aan hun Aspirantenproeven. De tweede jaars Aspiranten mogen meedoen met de online activiteit van de Verkenners-Gidsen via ZOOM.