Activiteiten zeehonden

De fijne avonturen van de kleinsten

05/09/2020
Startdag
We zeilen een nieuw scoutsjaar in! Op zaterdag 5 september is het zover: We startten aan een nieuw scoutsjaar om vollebak te ravotten en te varen! Vanaf 13u00 is iedereen vanaf 5 jaar welkom op onze startdag. Wil je meer weten over ons? Ga zeker eens op verkenning op onze nieuwe website en bekijk zeker ook eens onze facebook en instagram. Of bekijk ons event op facebook om alles te weten te komen van onze startdag. Tot zaterdag 5 september! Het eenheidsleidingsteam Volhardende Stern, Steur en Schaarbek
12/09/2020
1 tegen allen
Slagen de zeehondjes erin om alle opdrachten tot een goed einde te brengen?
19/09/2020
Estafettespel
Een heus estafettespel voor onze zeehonden en welpen.
26/09/2020
Zeehondenstaart
De Zeehonden leren alles over zeescouts zijn. Behaal jij vandaag een stukje van de bal? Is de bal volledig, dan verdien je jouw ‘Zeehondenstaart’. Je eerste tekentje dat je verdient voor op je hemd!
03/10/2020
Het is oktober!
We zetten oktober in met een knaller van een activiteit voor de zeehonden en welpen.
10/10/2020
Knutselen
De zeehonden halen de picasso in zich naar boven komen.
17/10/2020
Groot spel: Sprookjes
De zeehonden ontdekken de sprookjeswereld.
24/10/2020
Minigames
Zeehonden en Welpen ravotten in tal van kleine spelletjes op het terrein, in de duinen en op het strand.
31/10/2020
Halloweenweekend – GEANNULEERD
Het eerste weekendje voor de Zeehonden! (31 oktober tot 1 november) We blijven 1 nachtje slapen in ons lokaal. Info volgt op de pagina ‘Weekend – Kampen’. Wegens de stijgende cijfers omtrent COVID-19 gaat het halloweenweekend niet door. Deze week is er geen scouts, de leiding gaat aan de slag met het uitwerken van activiteiten die veilig zijn voor iedereen.